Milanesat, 25-27, 4t. 1a, 08017 Barcelona

Lumar Química assistirà a l’Exposició Lubricant Expo 2023

LEX TBS 23 - New exhibitor/supporter post - 1

Del 26 al 28 de setembre estarem presents a la fira Lubricant Expo Europe 2023 a Essen, Alemanya.

 

Lubricant Expo és la mostra i conferència més gran d’Europa, connectant proveïdors de solucions lubricants amb una àmplia gamma de compradors finals. També connecta tota la cadena de subministrament químic i d’equips amb milers d’enginyers i executius presents.

 

Els visitants, tant de la comunitat lubricant com dels usuaris finals, podran explorar una mostra integral de totes les tecnologies de lubricants, inclosos lubricants acabats, additius, equips i maquinària de procés, monitoratge de condicions, sistemes d’automatització, proves i anàlisis, tecnologies de dades, equips de fabricació de lubricants, sistemes d’aplicació per a usuaris finals i més.

 

Per a nosaltres, és important continuar expandint-nos en el mercat internacional mitjançant conferències, fires i exposicions internacionals. Aquest esdeveniment ens ofereix l’oportunitat d’establir connexions, enfortir relacions i penetrar encara més en el mercat internacional.

 

Ens podras trobar a l’estand número 1046. No dubtis a contactar-nos per programar una reunió:

 

 Email  |  Whatsapp   |  Free ticket

 

Més informació sobre la Lubricant Expo Europe 2023: https://lubricantexpo.com/

Related Posts